Hoe overleef je Valentijnsdag als je niet romantisch bent?!
14 februari 2017 

Hoe overleef je Valentijnsdag als je niet romantisch bent?!

Vriendin

Plan een leuk uitje met een vriendin! Ga lekker shoppen en uit eten of ga een dagje naar de sauna. Zie het als een Valentijnsuitje met je beste maatje! Gegarandeerd een leuke dag. Tipje: Fifty Shades Darker?

Kadootje

Haal je wel een kadootje voor hem of niet? Jullie doen er toch niet aan? Zenuwachtig dat hij toch iets heeft gekocht voor je? Scoor gewoon een kleinigheidje voor hem. Iets wat je ook zou kunnen geven als het geen Valentijnsdag is. Wat vindt hij lekker? Chocola? Koop dan een chocoladereep voor hem. Rond Valentijnsdag hebben ze vast chocoladerepen met een hartje op de verpakking.

Uit eten

Vraag aan je liefje of hij zin heeft om uit eten te gaan op Valentijnsdag. Of je nou tijdens Valentijn of op zaterdagavond uit eten gaat bij dat nieuwe restaurant? Geen verschil toch? En dus geen romantische Valentijnsdruk om romantisch te moeten koken voor hem. Gewoon gezellig een hapje eten in de stad.

Omgeving

Ondanks dat jij niet aan Valentijn doet, zal je omgeving je er zeker aan gaan herinneren. Geef aan bij ze dat je romantisch uit eten of naar de film gaat met je partner en ze zijn tevreden. Dan wordt je de rest van de dag vast met rust gelaten!

Doe jij nog iets op Valentijnsdag?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?