Hoe je van jouw leven een 10 maakt
18 juli 2019 

Hoe je van jouw leven een 10 maakt

Misschien herken je dit wel; elke dag hoofdpijn hebben. Kinderen die niet luisteren. Je dagelijks vermoeid voelen en stress hebben. Vriendschappen waar je eigenlijk niet zoveel meer uithaalt, maar je kent diegene al heel lang dus het hoort erbij. Je relatie met je partner wat in een sleur zit. Je werk waar je op zondag al tegenop ziet. En genoegen neemt met de zin; het is nu eenmaal zo.

Hierbij een leuke oefening

Gelukkig kan het ook anders. Want geluk creëer jezelf. Jij bepaalt namelijk zelf waar jou grenzen liggen en wanneer jij zegt tot hier en niet verder. Probeer eens het onderstaande uit.

1. Sta eens stil bij alle gebieden in jouw leven (relatie, vriendschap, gezondheid, geld, werk, omgeving, persoonlijke groei, plezier/ontspanning).

2. Hoe is dat op dit moment voor jou? Geef het een cijfer van 0 t/m 10.

3. Ga als eerste aan de slag met het gebied wat het laagste scoort. Wanneer zou je het wel 10 voor jou zijn? En wat is daarvoor nodig? Zet vandaag nog de eerste stap. Hoe is het nu en hoe zou je het willen hebben?

Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Check dan eens mijn website www.coach-monique.nl of mijn Instagram voor een GRATIS ontdek je energielek-gesprek.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?