Het songfestival 2019; gaan we winnen?
19 mei 2019 

Het songfestival 2019; gaan we winnen?

Sterker nog, volgens de bookmakers in Nederland met afstand de grote favoriet! Hoe leuk zou dat zijn?! De laatste keer dat we gewonnen hebben, was in 1975 met het nummer Ding-a-dong.

Duncan Laurence

Afgelopen donderdag was de halve finale en toen heeft Duncan Laurence een erg goed optreden gegeven! Wij vonden het een prachtig plaatje om hem zo met z’n piano te zien. Bovendien is het echt een mooi nummer en straalt hij ook zoveel enthousiasme uit. Heerlijk om naar te kijken! Bekijk hier het optreden van Duncan Laurence tijdens de halve finale.

Wie gaat er winnen?

Het wordt dit jaar extra spannend voor Nederland, nu de peilingen zo goed staan. Andere serieuze kanshebbers zijn volgens de bookmakers Australië, Zweden, Zwitserland en Azerbeidzjan. Het songfestival is te zien op zaterdag 19 mei om 21:00u op NPO1.

Wat denk jij: Gaat Nederland het Eurovision songfestival 2019 winnen?!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?