Help! Wat te geven aan je vriend of vriendin met kerst?
09 december 2016 

Help! Wat te geven aan je vriend of vriendin met kerst?

Cadeaus voor je vriendin – Verzorgingsproducten

sabon-verzorgingsmiddelenMannen vinden het vaak lastig om te bedenken waar vrouwen blij van worden. Maar eigenlijk is het in veel gevallen heel simpel. Veel vrouwen kun je flink verrassen met iets lekkers voor in de badkamer of met andere verzorgingsproducten. Denk hierbij aan lekkere bodylotion, olie, scrub, maskers of een lekker luchtje.

Je kunt bijvoorbeeld even tussen haar toiletspullen kijken om te ontdekken welke producten en/of merken zij gebruikt. Wij zelf zijn fan van de producten van Sabon, deze zijn niet alleen prettig in gebruik, maar ruiken ook heerlijk en zitten in een mooie verpakking. Zo heeft de Golden Iris olie zelfs een kleine glitter in de olie, hoe leuk is dat voor de komende feestdagen?!

Cadeaus voor je vriend

cadeau-mannenEn waar kun je de man nou eigenlijk mee verrassen? Vaak is dat makkelijker dan je denkt. Mannen vinden het namelijk meestal leuk om iets te gaan doen, met jou of met zijn vrienden. Een concertkaartje of een wedstrijd van zijn voetbalclub zijn geregeld een schot in de roos. Of wacht dacht je van een leuk bon voor Netflix, Spotify of geef bijvoorbeeld Itunes cadeau. Een ontspannen cadeau waar jullie in veel gevallen beide plezier van hebben.

Wil je liever iets tastbaars geven? Denk dan aan een goed boek, een hardloopmeter of een houder voor al zijn pasjes. Deze zijn tegenwoordig erg populair en zo hoeft hij niet met zijn dikke portemonnee rond te lopen.

Cadeaus voor je vriendin – Kleding en dingen voor in huis

kleding-cadeauNaast lekkere verzorgingsproducten, zijn veel vrouwen ook dol op shoppen. Met een leuk kledingstuk, sjaal of muts zit jij helemaal in de goede richting. Zoek iets in de stijl van haar andere kleding, zo laat je gelijk zien dat je echt je best hebt gedaan. Bovendien, als het niet goed is kan ze dit natuurlijk altijd ruilen.

Maar ook het huis opfleuren doen vrouwen graag. Een leuke vaas die past bij haar/jullie interieur of een grote stolp zijn deze winter echt een must have. En wat dacht je van leuke lampen?! Zowel de vaas als de cactuslamp zijn verkrijgbaar bij de Hema. Het plaid op de foto komt van by Noth, de trui is van Only en de muts van Superdry. Shop er lekker op los online of in de stad met hopelijk een goede dosis inspiratie. Succes!

Doen jullie aan kerstcadeautjes? En wat staat er op jouw verlanglijstje?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?