Help, je vriend is jarig! Wat geef jij cadeau?
16 juni 2019 

Help, je vriend is jarig! Wat geef jij cadeau?

1. Opschrijven

Gedurende de aanloop naar zijn komende verjaardag kom je vast dingen tegen die hij aangeeft leuk te vinden. Schaf dit vast aan of schrijf het op, hier zijn de notities op de telefoon ideaal voor. Zo hoeft hij niet een specifiek verlanglijstje af te geven maar heb je toch een goed idee waar je hem blij mee maakt. Hier heb je in principe een jaar de tijd voor, moet lukken toch?

2. Eten

Kom je er dit jaar echt niet uit? Eten doet het altijd goed, liefde gaat door de maag immers. Hoe clich ook, hij klopt toch regelmatig. Uit eten of een lekkere lunch is een optie. Maar waarom steek je zelf de handen niet uit de mouwen. Ga naar een speciaalzaak voor lekkere kaas of een goeie wijn. Om een goedgevulde borrelplank rond te breien hoef je echt geen keukenprinses te zijn, hij zal je moeite zeker waarderen. En jullie kunnen samen lekker genieten. Wie weet wat de avond nog zal brengen.

3. Voorstelling

Ga naar een voorstelling van muziek waar hij van houdt of van een cabaretier die hij echt komisch vindt. Samen lachen is ook nog eens gezond. Maak er een echte surprise van door hem mee te nemen zonder aankondiging vooraf waar jullie eigenlijk heengaan.

Mocht jij nou een totaal andere smaak hebben dan hij, kun je altijd nog een kaartje voor hem en voor een vriend naar keuze kopen. Uiteindelijk moet het zijn avond worden, niet direct om de jouwe.

Wat geef jij je partner voor zijn verjaardag? Bedenk je elk jaar wat nieuws of heb je een vast recept?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?