Heb jij je droombaan al?

Hoe zou het zijn als je precies dat werk kon doen waar je elke dag weer blij van wordt, waar je energie van krijgt en dat helemaal past bij jouw kwaliteiten?

Heerlijk toch?

Droombaan
Sommige mensen vinden de term ‘droombaan’ wat overdreven en denken dat het voor de meesten niet is weggelegd. Tja, als je niet weet hoe je droombaan eruit ziet, zul je hem inderdaad niet vinden!
Natuurlijk zal het niet iedereen lukken om werk te vinden dat voor 100% voldoet aan al je wensen. Toch is het wel belangrijk dat je een helder beeld krijgt van het werk dat je het allerliefste zou doen. Je kunt het zien als het zetten van een stip aan de horizon of een vlaggetje op de top van de berg. Je weet op die manier namelijk in ieder geval de richting die je moet gaan. Misschien bereik je de top niet, maar dan kom je zeker meer in de buurt dan wanneer je maar wat in het rond loopt!

En dan?
Als je dan weet hoe je droombaan eruit ziet, komt de volgende stap.
Waar kun je die vinden vinden?
Waar begin je met je zoektocht?
Hoe maak je jezelf zichtbaar?

Dat zijn vragen waar veel mensen mee worstelen die op zoek zijn naar ander werk. En dat is ook de reden waarom ik daar een webinar over ga geven! En jij kunt er bij zijn.

Webinar
Op vrijdag 1 april om 10.00 uur geef ik het webinar: ‘5 tips voor het vinden van je droombaan!’ waarbij ik inga op bovenstaande vragen. Dat webinar kun je gewoon lekker thuis achter je eigen laptop of computer volgen. Je hoeft niet eens de deur uit.
Wil je dus tips en inspiratie om op een gestructureerde manier aan de slag te gaan met je zoektocht op weg naar jouw vlag op die top? Meld je dan nu aan!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!

Wil je wel maar kun je er die ochtend niet bij zijn? Geef je dan toch op, dan krijg je de opname toegestuurd.

Tot 1 april!

Ontdek je droom en maak er werk van!”


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?