Grappige facts om op een feestje te delen
16 november 2015 

Grappige facts om op een feestje te delen

 1. Om koppijn van te krijgen.
  Hoofdpijn. We kennen het helaas allemaal. Maar wist je dat je hersenen zelf hartstikke gevoelloos zijn? Gevoelloos inderdaad. Niet je hersenen, maar de hersenvliezen zijn de veroorzakers van hoofdpijn. Je hersenvliezen zijn namelijk wel extreem gevoelig.
 2. Pilletje erbij?
  Nu we het toch over hoofdpijn hebben. Mensen consumeren zon 100 miljard aspirinetabletten per jaar. Om je een idee te geven: zou je de tijd en energie vinden om ze allemaal achter elkaar te leggen dan leg je er een afstand van wel 700.000 kilometer mee af. Dit is ongeveer even ver als een retourtje naar de maan.
 3. Size does matter.
  Slik je medicijnen en heb je het idee dat ze niet werken? Grote kans dat het aan de vorm van je pilletje ligt. Nee, dat is onzin natuurlijk! Maar uit onderzoek is wl gebleken dat de vorm van een tablet een rol speelt bij de werkzaamheid. Transparante capsules werken blijkbaar beter dan witte pillen, welke weer beter werken dan gekleurde pillen, welke weer beter werken dan vierkante pillen, welke weer beter werken dan ronde pillen.
 4. Potje tongworstelen.
  Een potje zoenen. Hartstikke leuk en gezellig natuurlijk. Niet alleen feest voor jou en je tongbuddy, maar ook voor bacterin. Tijdens een lekker potje zoenen worden er wel 250 (ik herhaal: twee honderd vijftig) verschillende (!) soorten bacterin uitgewisseld. Volgens wetenschappers komt dit neer op de uitwisseling van zon 80 miljoen (ik herhaal: tachtig miljoen) bacterin. Dus… Iemand zin om te zoenen?
 5. Partner in crime.
  Nu we het toch over tongen eh, je tong hebben. Mocht je toevallig van plan zijn om misdrijf te plegen. Let dan naast je vingerafdrukken ook maar goed op je tong. Je tongafdruk is namelijk net zo uniek als je vingerafdruk.
 6. Creatief in bed.
  Tot slot nog een leuke tip voor de creatieveling onder ons. Of eigenlijk meer voor de niet-creatieveling. Heb je je brein nodig voor iets creatiefs dan heb je waarschijnlijk het meeste succes als je moe bent. Wanneer je moe bent, is je brein namelijk minder goed in staat om afleidingen te filteren en te focussen op n taak. Ook is je brein minder efficint in het onthouden van connecties tussen ideen en concepten. De combi van deze dingen zorgt ervoor dat de gekste ideen ontstaan als je moe bent. Dus wees eens slim en leg eindelijk dat notitieboekje eens naast je bed. De kans is namelijk groot dat je je geniale plan de volgende dag weer vergeten bent.
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?