Goede vriendin is jarig in de quarantaine; zo kun je haar toch verrassen!
07 mei 2020 

Goede vriendin is jarig in de quarantaine; zo kun je haar toch verrassen!

Wil jij een goede vriendin die jarig is en in quarantaine zit verrassen? Wij hebben wat leuke ideeën hoe je haar kunt verrassen hieronder op een rijtje gezet!

1. Kaartje schrijven

Verstuur een persoonlijk kaartje, zodat ze op de haar verjaardag verrast wordt als ze de brievenbus openmaakt. Een kleine moeite, maar oh zo gezellig om te ontvangen!

2. Zoom borrel!

Organiseer voor haar een Zoom-borrel, waarin jullie samen of met een groepje vriendinnen lekker borrelen en bijkletsen terwijl jullie aan het videobellen zijn. Lees hier hoe videobellen via Zoom werkt.

3. Serenade brengen compleet met ballonnen en pompons

Ga buiten voor haar raam staan (in de tuin of onder het balkon) en zing uit volle borst ‘happy birthday’ voor haar. Helemaal leuk als je een bosje ballonnen meeneemt, dan ziet het er nog feestelijker uit!

4. Cadeautje versturen

Stuur haar een cadeautje per post op, zodat ze toch iets gezelligs heeft om uit te pakken. Een mooi boek, tijdschrift, sieraad of een leuk spelletje zijn hier super geschikt voor! Of iets waarvan jij weet dat ze blij wordt natuurlijk, want het gaat om haar!

5. Eten of taart laten bezorgen

Ok, wie kun je blijer op haar verjaardag maken dan met iets lekkers te eten. Hoe leuk is het om haar (via bijvoorbeeld Thuisbezorgd of Deliveroo) een heerlijk ontbijtje, brunch of avondeten te bezorgen? Of wat dacht je van een lekkere taart!

6. Maak een videofilmpje

Met je telefoon kun je eenvoudig een heel leuk filmpje inspreken voor de jarige job! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt; je kunt liedjes zingen, ballonnen opblazen of een feesthoedje opzetten. Een ander idee is om je filmpje in Instagram stories te uploaden en daarin nog wat op te leuken met gifjes en teksten. Je kunt hem vervolgens downloaden en via WhatsApp versturen of hem in Instagram stories uploaden en haar taggen. Dit gaat ze zeker waarderen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?