Gezond afvallen met snelle resultaten
15 juni 2016 

Gezond afvallen met snelle resultaten

Ben jij nog steeds bezig om de laatste winterkilo’s ervan af te krijgen? Dan is dit het dieet waarmee je gezond afvalt in een korte tijd. Probeer het eiwitdieet zoals beschreven op vitadis.nl. Het is makkelijk en resultaatgericht. Volg jij al jaren verschillende diten? Dan ben je er vast helemaal klaar mee! Het eiwitdieet maakt het allemaal veel eenvoudiger en is dus goed vol te houden.

Goed eten en toch afvallen

We vermijden het liefst allemaal de diten waarin je bijna niets mag eten. Met het eiwitdieet hoef je daar niet bang voor te zijn. Eiwitten zijn een belangrijk voedingsmiddel dat je lichaam hard nodig heeft en die als bijkomend voordeel hebben dat je er veel langer vol van zit. Je eet dus minder, maar hebt geen honger. Er zijn plantaardige en dierlijke eiwitten die je bijvoorbeeld vindt in vlees, vis, kaas, brood, eieren en noten. Door de dag heen zal je dus veel van dit soort producten eten. Een goede eiwitinname is goed voor de ontwikkeling van je spieren. En goed ontwikkelde spieren zorgen weer voor een hogere verbranding van calorien. Een win-win situatie dus!

Wat eet je op een dag?

Bij het volgen van dit dieet eet je voldoende groente, fruit, veel eiwitrijke producten en weinig verzadigd vet. Koolhydraten moeten zoveel mogelijk vermeden worden. Dit om je bloedsuikerspiegel niet te laten stijgen, wat lijdt tot een hongergevoel. Vul jezelf dus met andere producten die wel goed voor je lichaam zijn. Je eet 4-5 maaltijden per dag. Drink daarnaast voldoende water om je lichaam zo goed mogelijk te verzorgen.

Zeg gedag tegen die kilo’s

Een goede voeding is belangrijk, dat weten we allemaal. Met dit dieet verlies je niet alleen de nodige kilo’s, maar leer je ook om op een veel gezondere manier te eten. Heb jij je streefgewicht behaald? Dan heb je hier daarna ook nog voordeel van. Jij weet nu hoe je de kilo’s ervan af houdt met een gezond voedingspatroon!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?