Gezamelijke doelen behalen met deze app!
30 december 2016 

Gezamelijke doelen behalen met deze app!

Doelen stellen en behalen

Sinds kort is er een nieuwe app op de markt die jou helpt om samen met je partner of goede vriendin doelen te stellen en tegelijkertijd zorgt voor een stok achter de deur. Zit je geregeld te lang op het internet te surfen terwijl je eigenlijk een belangrijke deadline voor de boeg hebt? Dan is dit echt iets voor jou!

Gedeelde stimulans

Het concept werkt eenvoudig: je kunt met deze app instellen welke websites je wilt vermijden en hoeveel tijd je maximaal op je mobiel wilt zijn. Je partner in crime doet dat ook. Wanneer jij je niet aan je vastgestelde doelen houdt, krijgt de ander hier een berichtje van. En andersom ook natuurlijk. Zo kun je elkaar stimuleren en sta je er niet meer alleen voor. Bovendien krijg je zelf ook weer meer controle en bewustzijn over je telefoongebruik. En het helpt natuurlijk om de tijd die je onnodig aan het surfen bent te reduceren. Dat betekent dus meer tijd om die belangrijke deadline af te ronden!

Wat denk jij, is deze nieuwe app iets voor jou?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?