Gered van het grofvuil!

Dus als ik langs een grofvuilplek loop en ik zie iets wat te mooi is om in de vuilniswagen te belanden, dan stop ik. Herkennen jullie dat? Of ben ik de enige gekkie die dit soort dingen doet?

Tweede leven

Tot nu toe heb ik zo toch enkele mooie items gered van de vuilniswagen en een tweede leven gegeven. Twee keer een houten kinderstoeltje en ook een industrile kruk. Vaak zijn de spullen wel een beetje beschadigd, kapot of soms erg vies. Maarja.. even poetsen of opschuren en soms een beetje oplappen en dan kan het vaak weer prima een ronde mee.

Het gebeurt mij ook weleens dat ik in de stad fiets en dat ik iets tofs zie liggen, maar geen tijd of mogelijkheid heb om het mee te nemen. Dan baal ik en hoop ik maar dat iemand anders het meeneemt en er nog plezier van heeft.

Koopje!

Ik word er blij van, ook maak ik anderen weer blij met een leuk koopje (als ik het verkoop via instagram/filius_selected), de straat blijft er schoner door en hergebruik is altijd beter dan verspillen toch!? Win win win dus. Op naar de volgende vondst!

Duurzaam

Mijn tip: ben je spullen zat en wil je ze wegdoen? Breng ze dan naar de kringloop, laat ze ophalen door een kringloop in de buurt of zet ze (gratis) op marktplaats. Iets meer moeite dan het grofvuil, maar wel zo duurzaam!

Oja, ik ben ook wel benieuwd heb jij weleens wat van de straat meegenomen en wat is dan jouw mooiste vondst?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?