Geek Fashion

In deze huidige internet maatschappij waar techniek een groot gedeelte van onze dag bepaald, willen fashion designers graag met de trend mee. Denk maar aan de solar dress van Pauline van Dongen, een jurk waarmee je je telefoon makkelijk kan opladen zonder stopcontact! Om nog maar niet te spreken over de anti-hackings jeans die wordt gemaakt om ervoor te zorgen dat je nooit meer gehackt word.

Gaan we deze twee pareltjes snel in het straatbeeld zien? Waarschijnlijk niet, maar dat komt omdat high tech fashion zijn weg nog niet heeft gevonden naar de massaproductie. Maar met het aantal nieuwe uitvindingen die uit de grond lijken te poppen zal het niet lang meer duren voordat we geheel in 3d geprinte kleding met zonnecellen door de stad lopen.

Hoewel high tech fashion steeds moderner wordt hangt er ook een stevig prijskaartje aan. Diane von Furstenberg ontwierp voor Google een bril waarbij de prijzen, wijselijk, niet genoemd worden. Een normale google glass kost toch wel zon duizend dollar. Wil je mee doen aan deze tech trend maar ben je niet bereid om daar een maandsalaris aan uit te geven? Een stoere space achtige horloge doet het ook goed! En die heb je al voor honderd euro.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?