Gaaf nieuws: We hebben een forum!
09 maart 2018 

Gaaf nieuws: We hebben een forum!

Vandaag is ons gloednieuwe en prachtige forum online gegaan. En wat zijn we trots en blij! Het is namelijk een plek waar jij, als lid van de site, uitgebreid kunt kletsen met andere vriendinnen. Zoek het onderwerp waar jij interesse in hebt en praat mee in een topic van een ander of maak je eigen onderwerp aan.

Helemaal priv

Het forum is helemaal priv, dat betekent dat hij niet gevonden wordt door Google en je dus vrijuit kunt kletsen omdat niemand anders dan de leden dit kan lezen. En wat helemaal uniek is: vanuit het forum kun je direct vrienden worden! Dus als een leuk gesprek met iemand hebt, dan kun je deze persoon direct uitnodigen om vriendinnen te worden of een privberichtje sturen. En als jij actief deelneemt, zul je dus ook makkelijker vriendinnen vinden.

Voorbeeld

reactie-forum

Nieuwe vriendinnen vinden

Uiteraard kun je ook zoals je gewend bent, in onze ‘vriendinnen-zoekmachine’ blijven zoeken naar leuke vrouwen bij jou in de buurt. Maar het forum maakt het een stuk makkelijker en gezelliger om met elkaar in contact te komen en te blijven. Er zijn in 2018 al duizenden nieuwe leden bijgekomen, dus meld je (helemaal gratis!) aan en kom vriendinnen zoeken of vrijblijvend meekletsen!

Wij gaan het even vieren met een wijntje, want we zijn super blij dat we na alle mailtjes en vragen van jullie kant zo’n mooi forum hebben kunnen neerzetten!

Laat ons in een reactie hieronder weten: Wat vind jij van een forumfunctie op de website?!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?