Ga voor een beter seksleven!

Het is belangrijk om een goed en heerlijk seksleven te hebben. Van goede seks gaat immers je endorfine gehalte omhoog, waardoor jij jezelf een stuk gelukkiger voelt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat vrouwen met een goed seksleven zichzelf mooier en minder dik voelen. Ze geven zichzelf vaak ook een hoger cijfer dan de dames waarbij het seksleven er beroerd aan toe is.

Maar hoe kan het dan dat het seks nu nergens meer op lijkt terwijl de eerste maanden de vonken er vanaf sloegen en je als een krolse poes in de gordijnen hing omdat je zo ontzettend geil?!

Nou aan elke verliefheid komt een einde, helaas. We krijgen ons verstand weer terug en beginnen aan de ‘verkenningsfase’. Een periode waarin we onze partner naar zijn waarde leren schatten, waarin we verschillen tussen ons en hem gaan opmerken. Deze fase is belangrijk voor de voortgang van de relatie. Niet zelden gaat deze fase gepaard met problemen. De magie is verbroken.

Je kan deze magie weer terugbrengen, waardoor er weer spanning ontstaat en jouw hele liefdes leven er weer anders uit ziet. Ok, het is even wennen en je moet echt even je schaamte aan de kant gooien maar eenmaal begonnen wil jij geen weg meer terug en springen straks de vonken er weer vanaf. Ja juist, ook tussen de lakens!

Dirty talk

Praat stoute dirty talk tegen hem. Misschien vind je dit een beetje genant, probeer het dan eerst eens met de lampen uit. Oeh, ben je geschokt over wat je zojuist zei? But you still like it babe!

Investeer in lingerie

Ok we geven toe, je hebt altijd een beha die het fijnste zit en die je het liefste draagt. Maar koop weer eens een mooi lingeriesetje voor jezelf, ga voor de spiegel staan en bekijk jezelf. Je bent oh zo sexy en dat vind je partner vast ook!

Speeltjes

Ga eens naar de sekshop of als je dat nog te eng vindt, shop dan gewoon online. Je hoeft niet direct te beginnen met zwepen en handboeien maar er zijn zoveel vrouwvriendelijke viberators op de markt, welke er niet ordinair als een nep lul uitzien! Van klein naar groot, net wat jij lekker vindt.

Andere plek

Probeer eens een andere plek dan de slaapkamer. Ben je de keren vergeten dat je voorover op de keukentafel lag? Maar jullie kunnen natuurlijk ook stiekem buiten een fijn plekje zoeken. Zorg in ieder geval voor voldoende afwisseling.

Dansen

Ok misschien is dit niet direct weggelegd voor iedereen. Maar weet je nog hoe je vroeger de mannen om je vinger winde met je heupen schuddend over de dansvloer? Zet een lekker muziekje aan, trek een leuk en sexy setje aan. Wedden dat jij de show steelt vanavond. Laat hem maar eens lekker onderdanig zijn aan jou! En???Wordt je stiekem niet een beetje warm van dit idee?

Sms

Stuur eens geen sms naar je partner met het verzoek of hij straks als hij thuis komt de vuilnis buiten wilt zetten. Maar stuur hem ondeugende smsjes, net zoals je dat vroeger ook deed. Toen je intens naar elkaar verlangde

Het zijn maar een aantal tips om je seksleven weer een nieuw leven in te blazen maar je moet ergens beginnen.

So ladies: Drive the men’s crazy!

Wat doe jij eraan om een goed seksleven te hebben?


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?