Ga niet met make-up op slapen; lees hier waarom!
10 mei 2017 

Ga niet met make-up op slapen; lees hier waarom!

Lippenstift

Als je slaapt met lippenstift op is de kans groot dat je lippen uitdrogen. Dit levert scheurtjes op in je lippen en grote kans dat je moet blijven smeren met bijvoorbeeld labello of vaseline om het te herstellen.

Foundation

Je brengt je foundation meestal enigszins dik aan op je huid en doordat je het er tijdens het slapen op laat zitten, trekt het flink je huid in. Dit kan leiden tot verstopte poriën en rimpels.

Mascara

Je mascara laten zitten is zeker niet fijn voor je ogen. Grote kans dat het s’nachts in je ogen terecht komt en je ogen ontstoken raken. En dat is echt geen pretje. Daarnaast kan met mascara slapen, je wimpers broos maken en dat willen we echt niet laten gebeuren.

Lotions

Je hebt misschien niet elke avond zin om allerlei lotions te gebruiken om je make-up eraf te halen. Het is wel het beste natuurlijk, maar het gebruiken van kant en klare make-up doekjes is nog altijd beter dan slapen met make-up op. Dus zorg ervoor dat je altijd deze doekjes in huis hebt.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?