Van Funda verslaving naar huis kopen
13 januari 2021 

Van Funda verslaving naar huis kopen

In mijn laatste blog voor vriendinnenonline een leuk nieuwtje! Want na een flinke zoektocht en ondertussen een Funda verslaving erbij, hebben wij een heel fijn en mooi nieuw huis gevonden!

Funda verslaving

Ik moet bekennen, ik was ondertussen flink verslaafd geraakt aan Funda. Zoeken zoeken zoeken…. meerdere keren per dag en ik wist precies wat er waar te koop was! Ook ver buiten ons zoekgebied. Ik houd Funda al jaren in de gaten, iets met passie voor wonen, huizen en interieurs en kansen zien in de meest verschillende en vaak ook oude huizen.

Ik bekijk ook altijd als een van de eerste dingen de plattegronden en bedenk wat er allemaal mogelijk is. Volgens mij zijn trouwens zoveel mensen lichtelijk verslaafd aan Funda, ook al zijn veel mensen zelf niet eens op zoek. Maar heel veel mensen vinden huizen en het binnen gluren gewoon heel leuk. Ken je toevallig ook al het account fundamakeovers op instagram? Super leuk om te volgen als je van Funda, huizen en verbouwingen houdt.

Huis gekocht

Maar goed in november was het eindelijk zo ver… ons bod werd geaccepteerd! En wat denk je, dit huis heeft nooit op Funda gestaan, want is via via gegaan. Dus echt meant to be! We gaan helaas wel mijn geliefde en creatieve Amsterdam Noord verlaten, want we gaan naar Ouderkerk aan de Amstel. Wel krijgen we er heel veel ruimte, uitzicht en een groene omgeving voor terug.

Ik neem jullie uiteraard mee in de keuzes die ik ga maken op het gebied van interieur in het nieuwe huis. Maar dan via een eigen blog op www.filiusselected.nl. Bedankt voor het lezen van mijn blogs hier bij vriendinnenonline en hopelijk tot snel!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?