Fruitcombinaties voor een zomerse smoothie
13 mei 2020 

Fruitcombinaties voor een zomerse smoothie

1. Mango, Banaan & Limoen Smoothie

Schil een 1/2 mango en snijd dit in blokjes, snijd ook een halve banaan. Rasp een beetje groene schil van een limoen en pers een halve limoen uit. Doe dit allemaal in een blender en laat het even draaien. Voeg ongeveer 3-4 eetlepels magere yoghurt toe aan het fruitmengsel en laat de blender daarna weer draaien tot alles goed is vermengd! Voila!

2. Blauwe bessen & Banaan Smoothie

Doe 2 handjes (bevroren) blauwe bessen samen met een halve banaan (gesneden in plakjes) en 3-4 eetlepels Griekse- of magere yoghurt in een blender en laat deze draaien tot je een mooi glad mengsel overhoudt.

3. Frambozen- Munt Smoothie

Doe drie handjes (bevroren) frambozen in een blender samen met twee verse muntblaadjes. Voeg weer 3-4 eetlepels Griekse- of magere yoghurt toe. Mix it all up en dan ben je klaar!

Wat is jouw favoriete fruitshake?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen