Fluitenkruid

Je ziet het nu overal langs de weg staan en ik vind het prachtig, fluitenkruid. Vroeger plukte ik het altijd al voor mijn moeder. Zij zette het dan in een klein vaasje op tafel.

Toen ik laatst met mijn dochtertje aan het wandelen was kon ik me niet meer inhouden. Ik heb een grote bos fluitenkruid geplukt en deze thuis in mijn favoriete vaas ( witte Ikea Jonsberg) op onze eettafel gezet. Ik vind dat fluitenkruid de lente in huis haalt. Fluitenkruid heeft iets puurs en simpels, het is gewoon eenvoudig mooi.

Een grote bos in een transparante of witte vaas op tafel. Of juist allemaal kleine glazen vaasjes met een beetje fluitenkruid naast elkaar. Ook erg mooi, maak een simpel boeketje fluitenkruid doe er een mooi lint omheen en leg deze in een schaal. Leg er eventueel nog andere mooie items als stenen, schelpen, een mooie kaart of een mooie tak bij. Zo creer je een heel mooi stilleven. Of combineer het fluitenkruid met andere bloemen. Zet het fluitenkruid tussen een bos rozen of tulpen of verschillende soorten bloemen, maak je eigen boeket. Leef je uit met fluitenkruid!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?