Filmpje: Zelf kaarsen maken
04 februari 2017 

Filmpje: Zelf kaarsen maken

Hou jij ook zo van kaarsen aansteken ’s avonds? Ik in ieder geval wel! Maar, ik vind het altijd best jammer dat er nog zoveel kaars overblijft, nadat deze is opgebrand. Daarom heb ik uitgezocht hoe je kaarsen opnieuw kan gebruiken en ik heb daarvan een filmpje gemaakt. En het bleek vrij eenvoudig, zou leuk! Met deze stappen kun je ook zelf aan de slag, laat je me weten of het gelukt is?

Filmpje van Designaresse

Ik ben benieuwd naar wat je van het filmpje vindt en hoor graag of je er iets aan hebt gehad!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?