Filmpje: DIY lente vaas

Over niet al te lange tijd begint de lente alweer. En wat ben ik aan de lente toe zeg, jij ook? Ik heb zin in dagen vol zon en mooie bloemen en ’s avonds laat nog buiten zitten. Om alvast wat meer in de stemming te komen kan je al een beetje lente in huis halen door het versieren van je bloemen of takken. In deze DIY video laat ik een voorbeeld zien van hoe je je vaas in huis kan versieren om de lente in huis te halen. Laat het maar snel mooi weer worden!

Ik hoor graag of je iets aan het filmpje hebt gehad en of je zelf aan de slag bent gegaan!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?