De drie experts die iedereen zichzelf een keer cadeau moet doen
26 september 2022 

De drie experts die iedereen zichzelf een keer cadeau moet doen

We kunnen natuurlijk heel veel zelf, en dat doen we dan ook. Van wassen, strijken, koken, sporten tot autorijden; we doen het allemaal en ook nog eens bijna iedere dag. Toch zijn er ook voor veel aspecten in ons leven professionals in te huren. Mensen die van een dagelijkse bezigheid hun werk hebben kunnen maken. Vaak is het gebruikmaken van deze diensten alleen weggelegd voor de ‘happy few’ van deze wereld. Toch zijn er een aantal waarvan je kan zeggen; die moeten op je bucketlist! Welke expert íedereen een keer moet inhuren? Hierbij de top drie!

1. De kok

Hét gevoel van ultieme luxe is toch wel een culinair avondje genieten van een diner gemaakt door een ware privé chef. Doe jezelf dit dan ook een keer cadeau voor een speciale gelegenheid. Laat iemand helemaal je keuken overnemen en laat je verrassen door al het culinairs wat er gewoon uit jouw eigen keuken getoverd kan worden. Heb je geen héél ruim budget? Kijk dan eens die culinaire vriend(in) lief aan en vraag of jij een avondje van zijn of haar diensten (tegen een kleine vergoeding) gebruik mag maken! 

2. De architect

Een huis ontwerpen kunnen we allemaal, maar écht een design woning samenstellen is wel even andere koek. Complete studies en opleidingen zijn eraan gewijd om het design en interieur van woningen tot kunstwerkjes te maken. Doe jezelf dit dan ook écht een keer cadeau in je leven en laat je droomhuis ontwerpen en bouwen. Vergelijk gewoon online eenvoudig verschillende kosten van een architect en je zult zien dat de prijzen meevallen. Jouw droomhuis laten bouwen onder leiding van een architect, werkelijk een levenservaring. 

3. De personal trainer

Sporten, je haat het of je bent er dol op. Welke van de twee het ook is, in beide gevallen is de personal trainer een hele goede optie. Hij of zij kan op basis van jouw wensen en voorkeuren een op maat gemaakt programma samenstellen. Hierin kan hij alles meenemen wat jij wenst en er toch voor zorgen dat je buiten je comfort zone gaat. Een ervaring waar je niet alleen jezelf een plezier mee doet, maar ook je gezondheid. Je zult zien dat door de blik van een pro, je ook anders naar je eigen lichaam en sportuitdagingen gaat kijken. Een investering die zichzelf uitbetaalt!

Kortom, veel kunnen en weten we zelf wel. Maar in sommige dingen zijn anderen nét iets beter. Dat is ook helemaal niet erg, want zij hebben er vaak jarenlange ervaring mee én gespecialiseerde opleidingen voor gedaan. Maak hier dan ook dankbaar gebruik van en investeer in deze professionals. En de kosten van een architect bijvoorbeeld vallen erg mee, en een offerte opvragen is altijd gratis. En dat is al een ervaring die niemand je meer afneemt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?