Essie herfstpalet 2014

Bij het herfstpalet van Essie viel direct de mooie kobaltblauwe lak op. Weer eens iets anders dan marineblauw! We hebben de lakjes voor je getest.

essie dress to kilt 330jpg2014 09 038766275568essie dress to kilt 330

Hierboven zie je de Dress to kilt. In het flesje ziet hij er donker roze uit maar als we de lak hebben opgebracht komt de verleidelijk rode tint naar boven. Het is een mooie warme kleur, welke in twee lagen goed dekt.

De Partner in crime welke je hierboven ziet, heeft de kleur van donkere chocolade. Een warme diep bruine kleur. In de avond als het licht valt, lijkt hij wel meer op zwart. Hij dekt in n keer.

essie nagellak fall in line 332jpg2014 09 038720082485essie nagellak fall in line 332

De Fall in line is een jadegroene tint. Wij vonden het een bijzondere kleur, welke je niet vaak tegen komt. Hij dekt mooi in twee laagjes en met een mooie topcoat krijgt hij nog meer glans. De Fall in line is dus een must have voor komend seizoen.

essie nagellakjes winter 2014jpg2014 09 038662060573essie nagellakjes winter 2014

De Take it outside met zijn taupe kleur deed ons verbazen. In het potje is de kleur nogal saai en dof. Maar zodra je jouw nagels hiermee hebt gelakt, zal deze kleur ook jou verbazen. Wat een mooie kleur is dit. Ze hebben er een roze tint in verwerkt wat deze kleur echt bijzonder maakt. Wat natuurlijk ook een voordeel is van deze lak, het past bij elk outfit.

Dan hebben we nog de The perfect cover up een mooie donkere grijstint met staalachtige ondertonen. Dekt in n keer en heeft in tegenstelling tot de meeste grijze lakken van zichzelf een mooie glans.

Tot slot Style cartel de kobaltblauwe lak. Breng twee lagen op voor het mooiste resultaat. Je ziet dit najaar veel kobalt terug in stoffen en accessoires . Dus maak je outfit helemaal compleet met deze Style cartel van de Essie.

Alle lakken drogen redelijk snel, als je de eerste laag eerst goed laat drogen voor je de volgende laag aanbrengt. Essie lakjes hebben een vrij brede kwast waardoor wij vinden dat hij erg makkelijk lakt. Wil je extra lang van je nagellak genieten, breng dan een goede topcoat aan.

Kortom, wij zijn blij verrast met deze mooie herfstkleuren en zullen ze dan ook zeker gaan dragen het komende seizoen.

Deze herfstcollectie is vanaf half september verkrijgbaar bij de geselecteerde filialen van de DA, Etos, Bol.com en Wehkamp.nl. Kosten: 9,99 euro.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?