Wat je nodig hebt: voor 6 stuks
- 3 sneetjes brood (tijger brood bv.)
- gebakken spekreepjes
- zout & peper
- peterselie
- 6 eieren
- boter
Tip: gebruik Siliconen bakvorm-Muffin
Aan de slag:
Begin met oven op 250 aan te zetten.
Smeer de Muffin-bakvorm heel goed in met boter.
Snij het brood (liever brood van 2 dagen oud of meer) door midden.
Leg de stukjes brood in de bakvorm.
In elke opening van de bakvorm, doe je het brood, spekreepjes (van te voren 5 min. +- bakken) en het ei, en tenslotte een klein takje peterselie en maak op smaak met peper en zout.
In de oven ongeveer 15 min. (op 250).
Als het klaar is dan laat je het even afkoelen en maak je de”muffins” los door met een mes om de rand heen te gaan en daarna met een lepel. Ze zijn warm of koud te serveren.
Tip: voor de Paasbrunch