Een moderne badkamer maak je zo!
29 november 2017 

Een moderne badkamer maak je zo!

Hou jij van een moderne inrichting en zoek je nog tips voor het interieur van je badkamer? Wij geven je 5 handige ideeën!

Kleuren

Net als alle ruimtes in je huis zet de kleur gelijk de tone of voice. Wil je de badkamer lekker licht, ruimtelijk en rustig houden, dan adviseren wij vooral veel wit te gebruiken. Je kunt ook met hout werken, dit zorgt ook voor een natuurlijke en rustige sfeer dat in een badkamer goed tot zijn recht komt. Wil je toch wat kleur in de badkamer, denk dan eens aan die leuke Portugese tegeltjes. Deze heb je in alle kleuren en patronen en deze zijn helemaal van nu. Je badkamer is dus gelijk lekker hip!

Planten

We maken eigenlijk nog te weinig gebruik van planten in de badkamer. Maar juist het groen is zo fijn om een relaxte sfeer te creëren en het staat zo leuk op een plankje of in de vensterbank.

Douche & bad

Genieten in je badkamer doe je natuurlijk met een heerlijke douche of ligbad. Hoe fijn is dat! Lekker een boekje lezen of muziek luisteren in bad met een wijntje en kaarsjes aan; misschien wel de ultieme manier om tot rust te komen. Heb je geen (ruimte voor een) bad? Dan is een heerlijke regendouche een perfecte vervanger. Om je badkamer lekker te laten ruiken kun je bijvoorbeeld geurstokjes of een mooie geurkaars neer te zetten.

Less is more

Probeer de badkamer niet de vol te maken met allerlei spulletjes. Natuurlijk is het fijn om al je toiletspullen bij de hand te hebben, maar zet het grooste gedeelte hiervan in een afgesloten kastje. Zo kunnen ze geen stof vangen (scheelt weer schoonmaken!) en zo blijft je badkamer lekker overzichtelijk. Mooie flesjes van bijvoorbeeld een dagcreme of geurtje kun je wel in het zicht neerzetten natuurlijk!

Spiegels

Veel of grote spiegels in je badkamer geven een ruimtelijk gevoel en maken de badkamer gelijk een stuk lichter en groter. Dus dat is een echte aanrader. Je kunt kiezen voor grote spiegels zoals op de foto, maar ook meerdere kleine spiegels aan de wand is lekker modern.

Welke kleur heeft jouw badkamer?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?