Een leuke oudejaarsoutfit zonder te shoppen? Zo doe je dat!
31 december 2018 

Een leuke oudejaarsoutfit zonder te shoppen? Zo doe je dat!

Go for Gold!

De jaarwisseling is bij uitstek geschikt voor een kleine touch of gold in je outfit. Je hoeft helemaal niet over the top te gaan in een gouden jurk. Een paar leuke accenten is al genoeg. Denk bijvoorbeeld aan gouden nagellak, mooie gouden sieraden of een riempje met een gouden detail.

Voeg iets toe

Een stylingtip die eigenlijk altijd werkt en dus ook zeker voor een leuk oud & nieuw feestje: Voeg een extra detail toe aan je outfit. Je kunt dit doen met een leuk tasje, een mooie ketting, iets leuks in je haar, een lippenstift, een broche, een sjaaltje, een riem met een kleur of print en ga zo maar door.

We zijn vaak geneigd, zeker in ons dagelijks leven, om te gaan voor makkelijk. Een broek, een trui, schoenen erbij en klaar. Als je daar net iets extra’s aan toevoegt is je outfit meteen nt even wat spannender. Dus dat leuke zwarte jurkje dat je graag naar je werk draagt, is ook prima geschikt voor oud & nieuw, maar dan bijvoorbeeld met een leuk riempje, een kekke oorbel en misschien een felrode lippenstift.

Kleur maakt alles leuker

Het leven is leuker met een beetje kleur. En een feestje met wat meer kleur is nog meer feest! Voor de jaarwisseling kun je dus gerust je rode jurk aan, je knalroze bloesje of die groene broek met printje. Als je kleur spannend vindt of lastig te combineren, kies je verder voor vooral rustige items. Draag er neutrale basisitems bij en het kan niet mis gaan!

Glitter en glans

Ook met een beetje (extra) make-up kun je een prachtige feestelijke touch aan je outfit geven. Kies eens een keer voor een oogschaduw met wat meer kleur of een glittertje. Of een beetje extra highlighter voor een prachtige partyglow. Of een nagellak in een feestelijke kleur of met een glitter. Het mag voor zo’n feestelijke avond net een beetje meer. Zowel in kleding als in make-up. Let wel goed op de balans tussen deze twee. Als je helemaal uitpakt met je make-up kun je je kleding beter iets rustiger houden en andersom.

Kortom, pak vanavond iets meer uit met accessoires, make-up of wat meer glitter en glans. Wees niet bang voor wat kleur of glans, want zo’n avond vraagt erom!

Geniet ervan vanavond en alvast een heerlijk en gezond 2019 gewenst voor jou en je dierbaren.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?