Een kindvriendelijke tuin

Ook voor zware belastingen

Kunstgras is erg stevig en kan zelfs zware belastingen moeiteloos aan. Rennende kinderen, een groot zwembad in de zomer of dagelijks intensief gebruik: het gras blijft hier altijd mooi onder. Door het gras na gebruik op te borstelen ziet het er weer geheel als nieuw uit. Daarnaast heeft het gras een natuurlijke uitstraling en is daardoor amper te onderscheiden van een echt grasgazon. Onder alle weersomstandigheden ziet het kunstgazon er strak uit. Bovendien is kunstgras ook nog eens veilig in gebruik. Wanneer het gras onverhoopt in aanraking komt met brandbaar materiaal zullen de grassprietjes slechts lichtjes schroeien. Dit is een geruststellend gevoel voor ouders.

Onderhoudsvriendelijk kunstgras

Doordat kunstgras weinig onderhoud vraagt, hoeft het nooit gemaaid te worden. Ook onkruid wieden behoort tot het verleden. Daarnaast hoeft het gras ook niet besproeid en bemest te worden en bespaar je een hoop op de onderhoudskosten. Doordat er nooit kale of bruine plekken ontstaan hoeft het gazon tussendoor ook niet ingezaaid of vervangen te worden. Dit gras voelt lekker zacht aan en prikt niet, waardoor kinderen erg graag op spelen. Het is tegenwoordig overal te krijgen, zelfs op het internet bij een partij zoals bijvoorbeeld kunstgras-grastapijt.nl vind je een ruim aanbod en diverse opties. Creer nu ook een kindvriendelijke tuin en zorg dat je kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?