Deze conceptstore mag je niet missen
25 februari 2017 

Deze conceptstore mag je niet missen

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en binnenkort Eindhoven heb je de naam Hutspot misschien al weleens voorbij horen komen. Het is een fijne conceptstore met eenzelfde sfeer op verschillende locaties. Omdat Hutspot bijzondere merken, designers, artiesten en ondernemers de ruimte biedt om hun producten te verkopen, vind je er veel bijzondere (mooie) dingen die je niet overal tegenkomt. Daar houden we van!

Cadeaus en andere leuke dingen

Je kunt bij Hutspot terecht voor kleding van bijzondere merken, sieraden, tassen, kunst, andere interieur-items en veel leuke cadeaus.

Hutspot1

Hutspot2

Het begin van Hutspot

Nick van Aalst, Reinier Bernaert en Pieter Jongens zijn in 2012 begonnen met een eerste, kleine pop-up versie van Hutspot aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Dit concept werd al snel een succes. Het duurde dan ook niet lang voor ze nummer twee aan de Rozengracht in Amsterdam en nummer drie (in 2015) in Utrecht openden. Inmiddels mogen de mannen heel trots zijn op vier verschillende locaties en een vijfde in opbouw.

Hutspot3

De conceptstores van Hutspot zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht (en binnenkort ook in Eindhoven). De fotos in dit artikel zijn gemaakt bij Hutspot Rotterdam.

Hutspot Amsterdam – Rozengracht Rozengracht 204-210 / Van Woustraat 4

Hutspot Rotterdam – Karel Doormanstraat 317

Hutspot Utrecht – Vinkenburgstraat 19

 

Ben jij al bij Hutspot geweest?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?