Drankje teveel? Zo voorkom en genees je de kater!
23 maart 2017 

Drankje teveel? Zo voorkom en genees je de kater!

Water

De beroemde uitspraak; water bij de wijn. En zeker weten dat het helpt. Dus ondanks dat je het gevoel hebt dat je buik ontploft; neem tussen elk glas wijn een glas water. Echt waar; de volgende dag ben je zo blij.

Cola

Als je water niet lekker vindt om tussen je wijn door te drinken, neem dan af en toe een glaasje cola. Of eindig de avond met cola. Cola is de perfecte suikerbron en zorgt ervoor dat je de volgende dag minder last van een kater hebt.

Grenzen

Stel voor jezelf grenzen. Je weet namelijk ondertussen best wel na hoeveel wijntjes je het gevoel krijgt dat er een trein over je hoofd heeft gereden.

Goedemorgen

Als je geen water bij de wijn hebt gedronken, dan is dit zeker noodzaak om de volgende ochtend dubbel en dwars in te halen. Drink dus direct veel water en ga niet aan de koffie, want anders wordt er nog meer vocht uit je lichaam onttrokken.

Brak

Het gevoel van brak zijn gaat echt niet over als je vervolgens de hele dag op de bank gaat liggen. Neem een frisse douche, glaasje water en eet goed. Ja, ook als je misselijk van de wijn bent. En neem die paracetamolletjes tegen de hoofdpijn pas nadat je wat hebt gegeten.

Wandeling

Als je je weer een beetje ok voelt is het best fijn om even een wandeling buiten te gaan maken. Frisse lucht zal je goed doen! Waarschijnlijk staat je hoofd er niet helemaal naar en heb je meer zin in een dagje bankhangen, maar je zult zien dat het je goed zal doen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?