DIY, leren greepjes

De benodigdheden om zelf leren greepjes te maken zijn

– leren riem

– schaar

– gaatjestang

– bouten en moeren

Stap 1: Koop bij een (kleding)winkel of warenhuis een leren riem in de gewenste kleur. Zelf heb ik direct 2 riemen gekocht omdat ik meerdere greepjes wilde maken.

Stap 2: knip de leren riem in stukken. Meet van te voren af hoe lang de greepjes moet zijn. Ik heb oude kunststof greepjes vervangen, de gaatjes in de kastdeur waren dus al geboord. Knip de greepjes iets langer zodat je greepje bol gaat staan als je het greepje aan de kast bevestigd.

Stap 3: maak met de gaatjestang 2 gaatjes in de greepjes.

Stap 4: Doe de bouten door de gaten in het greepje en de kastdeur.

Stap 5: maak aan de achterkant van de kastdeur de greepjes vast met de moertjes

Je greepjes zijn klaar.

Succes!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?