DIY | Je eigen inpakpapier maken!
15 december 2018 

DIY | Je eigen inpakpapier maken!

Zo maak je zelf inpakpapier:

1. Ik heb twee soorten stempels gebruikt (zie hier de DIY stempels maken).
2. Op een velletje zilverfolie klodder ik een beetje acrylverf. (Ik gebruik zilverfolie omdat ik dit gemakkelijk weg kan gooien. Dat scheelt weer een bordje afwassen.)
3. Met een roller of kwast verdeel ik de verf over de stempel.
4. En dan, stempelen maar…

Uit de losse pols

Ik ben niet zo precies in het stempelen. Je ziet op mijn bestempelde blad dat niet elke afbeelding dezelfde afdruk heeft, daarnaast zie je hier en daar een vlek zitten. Misschien klinkt het raar, maar dat vind ik juist leuk aan stempelen. Zo zie je dat (in dit geval) het inpakpapier zelf gemaakt is.

inpakpapier-zelf-maken

Zo maak je cadeautje nog persoonlijker. Veel stempel plezier!

Liefs, Renate

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?