DIY: Eucalyptus op kleur brengen
31 mei 2017 

DIY: Eucalyptus op kleur brengen

De eucalyptus kleuren

Van zichzelf heeft eucalyptus heeft een hele frisse groene kleur. Maar weet je dat jij deze zelf op kleur kan brengen, zonder veel te doen. Met een bepaalde vloeistof kun je de kleur van eucalyptus veranderen. Ik heb hier een voorbeeld van groen naar paars gebracht. Ik vind ze allebei mooi. En jullie?

Wat je nodig hebt:

  • 1 vaas of bakje
  • Ecoline 545
  • 1 lepel

Aan de slag:

Begin met de takjes van de eucalyptus schuin af te snijden. Doe vervolgens 3 tot 4 lepels Ecoline (naar de gewenst kleur, ik heb donker roze gekozen) in een vaas of bakje. Let op de bodem van de vaas moet bedekt zijn met Ecoline. Zet de tak(ken) in de vaas en laat het ongeveer een dag zo staan.

Na een dag zijn ze mooi gekleurd en ben je klaar! Nu alleen maar kijken waar ze moeten staan, ik heb ze in verschillende potten gedaan. Wat vind je ervan?

Eucalyptus op kleur brengen

Eucalyptus op kleur brengen elsarblog

Liefs ElsaR

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?