Dit zijn de trends voor kinderkleding in 2018
01 december 2017 

Dit zijn de trends voor kinderkleding in 2018

Kleur

Komend seizoen gaan we steeds meer kleur in de kleding zien. Hartstikke leuk, wij zijn er gek op. Zeker om die kleine spruiten strakjes weer in gekleurde vestjes, broekjes en rokjes te zien lopen… zo leuk!

Strepen

De strepen zijn haast niet meer weg te denken uit ons modebeeld. Je ziet ze in allerlei formaten, van een dunne krijtstreep tot dikke balken. Ook de kleinste onder ons kunnen komend seizoen weer gestreept door het leven gaan, want we zien ze nog steeds terug in de nieuwe collectie. Stiekem waren we er ook nog niet helemaal klaar mee dus laat die strepen maar komen!

Frills

Je hebt ze afgelopen seizoen waarschijnlijk al volop voorbij zien komen, de frills. Dit zijn van die leuke rushes op bijvoorbeeld de voorkant of aan de mouwen. Het geeft gelijk een speelse en meisjesachtige uitstraling.

Figuren en dieren

Niet helemaal nieuw, maar de dieren en figuren prints ga je weer volop zien. Wij zijn er gek op! Niet alleen op kleding voor jongens, maar ook meisjes krijgen stoere (maar ook schattige) dierenprints op hun kleding afgebeeld. En naast de dierenprints, zie je vooral voor de meisjes ook kledingstukken die helemaal uit een luipaard of tijgerprint bestaan. Cute.

Patches

Je eigen kleding net wat persoonlijker maken en opleuken doe je met patches. Dat zijn van die geborduurde afbeeldingen die je op je kleding kunt strijken of naaien. Ook de kids doen mee aan deze grappige trend, dus laat je creatieve handjes maar even wapperen.

Shoppen

Je kunt nu nog even shoppen voor het feestseizoen, maar als je nog even wacht kun je eind december alweer de uitverkoop meepakken. Bij Le Big kinderkleding kun je online terecht voor allemaal leuke setjes voor jouw spruiten, zij hebben nu al op veel items korting. Veel stopplezier!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?