Dit zijn de kledingtrends in de herfst 2018
19 oktober 2018 

Dit zijn de kledingtrends in de herfst 2018

Kleuren dit najaar

In komend najaar zijn de kleuren opvallend vrolijk, maar ook met een échte herfsttint. We hebben een kleine greep gedaan uit de modekleuren van komend seizoen, maar er zijn er nog meer die je in de winkels terug zult zien. Vooral diverse tinten rood (bordeaux, klaproos) zien we terug, maar ook olijfgroen, quetzal groen en ceylongeel zullen dit jaar een opvallende verschijning maken.

kleuren-herfst-2018

Ruitjes

Leuk leuk, dit jaar zijn de ruitjes weer helemaal terug! En dat geeft al gelijk zo’n gezellige najaarssfeer, vinden wij! De ruit zien we terug in zowel broeken, rokken, blousejes en blazers. Daarnaast is de tweed ook weer terug van weggeweest en dit heeft wel weer raakvlakken met de ruit, dus je kunt lekker gaan mixen en matchen!

Dierenprints

Ze zijn al een paar jaar niet uit ons modebeeld weg te denken en ook dit jaar doen ze weer vrolijk mee: dierenprints. Denk hierbij aan panter-, luipaard of tijgerspots of zebrastrepen. Dit jaar zijn vooral de slangenprints (het nabootsen van slangenleer) upcoming. Dus je kleding van afgelopen jaar kan gerust nog even mee!

Sieraden

Ook dit najaar zullen sieraden een opvallende verschijning maken in het afstijlen van je outfit. Meerdere kettingen die over je shirt heen hangen, een combinatie van ringen, grote oorbellen of juist een statement horloge.. het mag allemaal! Via de site van my-jewellery.com/nl-nl kun je hiervoor genoeg inspiratie opdoen.

Logo’s en teksten

Tegenwoordig geldt haast in alles ‘groot, groter, grootst’. Dus ook in kleding. Wat we veel terug zien is grote teksten op shirts en logo’s van grote merken. Wat dacht je van een gekleurde sweater met daarop het logo van jouw favoriete merk? Het is haast niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Maar ook logo’s op hoofddeksels, riemen, schoenen en tassen zijn helemaal hot en happening dit najaar.

Sneakers en kisten

Ook dit najaar zullen we weer veel sneakers en kisten zien. Juist de combinatie tussen een mooi jurkje, gecombineerd met stoere sneakers of grote kisten zullen dit najaar goed scoren.

De basics

Nu we de trends hebben besproken, willen we nog even de nadruk leggen op het belang van goede basics en onderkleding. Het is zo fijn om mooie en goedpassende ondergoed, bh’s, witte en zwarte tops of shirts en eventueel corrigerende broekjes te hebben, dat is altijd het investeren waard. Op de site van ondermodeshoppen.nl hebben ze van alles op dit vlak, dus kijk nog even of jij je kledingkast hierin nog even moet aanvullen zodat je verzorgd de herfst in kunt gaan!

Nog niet uitgelezen? Lees hier nog meer leuke tips over hoe je langer kunt lijken!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?