Dit zegt jouw handschrift over jouw karakter
11 december 2017 

Dit zegt jouw handschrift over jouw karakter

Puntje op de ‘i’

Laten we dan ook maar direct beginnen met het puntje op de i . Zet jij een stevige punt boven de i dan ben jij duidelijk en goed georganiseerd. Ook heb je dan oog voor detail. Maak jij er een half cirkeltje van? Dan ben je speels en hou je ervan om ergens heel goed in te zijn. En dan hebben we nog de combi van een punt en cirkel. Dit is eigenlijk gewoon een manier van snel schrijven. Het zegt niet zoveel over jouw karakter, behalve dan dat je alles snel af wil maken.

Vorm

Ook de vorm van je handschrift zegt iets over je karakter. Als je in ronde letters schrijft, dan ben je creatief en artistiek. Schrijf jij alles aan elkaar? Dan ben je voorzichtig in het maken van beslissingen en kun je erg consequent zijn. Schrijf jij met letters die wat naar rechts gebogen zijn? Dan sta je open voor het leren kennen van nieuwe mensen en ben je best avontuurlijk. Staan je letters juist wat meer naar links gebogen? Dan ben je wat meer op jezelf en kun je dus goed alleen zijn. En dan is er ook nog het blokschrift. Schrijf jij in blokletters? Dan ben jij een praktisch ingesteld persoon.

Lettergrootte

Tot slot valt er ook nog wat te vertellen over de lettergrootte. Schrijf jij met alleen maar hoofdletters? Dan is dit een teken dat je veel aandacht zoekt. Schrijf je in extra kleine letters? Dan ben je introvert en leergierig. Ook zou je veel wit tussen de letters kunnen laten. Doe je dit? Dan hou je ervan om veel vrijheid te hebben.

En? Klopt het bij jou een beetje?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?