Deze dingen bespreek je alleen met je beste vriendin
07 december 2017 

Deze dingen bespreek je alleen met je beste vriendin

Bekenden
Jij en je beste vriendin kunnen uitgebreid kletsen over mensen hebben die jullie allebei kennen. Al gaat het over een vroegere klasgenoot, iemand uit jullie woonplaats, een gemeenschappelijke vriendin of een vage bekende; alle laatste nieuwtjes worden besproken.

Partner
Met je beste vriendin kun je goed praten over je partner en de kwesties waar je soms tegen aanloopt. En wat lucht het soms op! Zij kan zowel luisteren, als de situatie begrijpen en jou van goed advies voorzien.

Kids
En als je kinderen hebt, vraag je ook advies aan haar en zij aan jou. Zo fijn om iemand in dezelfde levensfase te hebben en waarmee je al je twijfels kunt delen. En met een beetje geluk kunnen jullie kids het ook goed met elkaar vinden.

Financin
Toch wel een heel persoonlijk onderwerp; je financile situatie. Dit bespreek je liever niet met de buitenwereld, maar deze vriendin is hiervan op de hoogte. Ze steunt je ook als je echt even geen cent te makken hebt.

Familie
Die roddel over je oom en tante deel je natuurlijk met haar. Zij kent jouw familie inmiddels ook dus je hoeft de hele situatie nauwelijks te introduceren. Maar ook kwesties met je broer/zus of schoonouders bespreek je met haar, zij heeft aan een half woord genoeg.

Werk
En tot slot werk. Zij voelt het meteen aan als jij op je werk niet helemaal lekker in je vel zit. Is de werkdruk te hoog, botert het niet tussen jou en je leidinggevende of ben je uitgekeken op je werkzaamheden? Zij voelt dat feilloos aan en zal je hiermee confronteren. Een zeer belangrijke rots in de branding voor jou deze beste vriendin!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?