Depop app, fashionable verkopen vanuit jouw eigen broekzak
09 mei 2014 

Depop app, fashionable verkopen vanuit jouw eigen broekzak

Deze keer een superleuke nieuwe app die door de bekende fashionblogger Chiara Ferragni, oftewel The Blonde Salad, een absolute hype is geworden; Depop! Je eigen shopje waar je ontzettend gemakkelijk jouw spullen kan verkopen.

Je herkent dit vast wel; je bent in de stad gevallen voor die veel te dure merklaarzen, maar eigenlijk zitten ze helemaal niet lekker, of ze passen gewoon niet bij je. Of je hebt een prachtige tas gekocht, maar gebruikt hem nauwelijks. Zonde! Maar deze app biedt de oplossing tegen het verstoffen van deze items.

Het is heel simpel, je download de Depop app (voor Ios en Android) en maakt een foto van de items die je wilt verkopen. Je kan er tekst aan toevoegen en een leuk filtertje (dit is een fashionable combi van Marktplaats en Instagram!) en je zet het erop. Nu is het zichtbaar voor anderen en zij kunnen met jou onderhandelen (kan priv) over de juiste prijs. En ook aan een veilige betaling is gedacht. Je betaalt namelijk veilig via PayPal. Tot slot maakt de app het ook nog mogelijk jouw items te delen op Facebook, Twitter en Instagram, waardoor je dus ook #s kan toevoegen.

Naast de app is er ook een website waar je je eigen profielpagina, eigenlijk jouw shop, op hebt. Hier zie je al jouw items, ook wanneer ze verkocht zijn, en kan je zien hoeveel volgers je hebt. Dus mocht je zelf een verkoper hebben gevonden die items verkoopt waar jij heel erg blij van wordt, kan je deze dus volgen zodat je niets meer hoeft te missen.

Kortom, deze app wil jij niet missen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?