De 'Week van de loopbaan!'
13 september 2017 

De 'Week van de loopbaan!'

This is the moment

September is een goed moment voor actie. De zomer is voorbij, kinderen gaan weer naar school en iedereen komt weer in zijn of haar vertrouwde ritme. Als je in je hangmat hebt gedroomd over je ideale werk is het nu aan jou of het bij dromen blijft of dat je echt stappen gaat ondernemen. De week van de loopbaan kan je daar wellicht mee helpen.

Sparren

Misschien loop je vast in je huidige baan, droom je al een hele tijd over iets anders of weet je wel wat je zoekt maar niet precies hoe je het vinden van werk moet aanpakken? Dat kunnen allemaal redenen zijn om eens vrijblijvend met een deskundige over je vraag te sparren.

De week van de loopbaan

Voor een overzicht van alle professionals waar je terecht kunt klik hier en kijk wat er bij jou in de buurt te doen is van 18 tot 24 september.

Gun jezelf de kans om verder te komen in je loopbaan en je dromen om te zetten in acties.

Zelf ben ik ook een van de deelnemende loopbaancoaches. Lees hier meer over mijn activiteiten tijdens de ‘Week van de loopbaan!’. Maak werk van je loopbaan!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?