De tafel romantisch dekken voor Valentijnsdag
14 februari 2018 

De tafel romantisch dekken voor Valentijnsdag

Valentijnshart maken

Voor dit jaar hebben we een super makkelijk diy, dus je hoeft geen enorme creatieveling te zijn. Dit hart waar je bestek in kan doen, is heel leuk en simpel om te maken en door de knalrode kleur maak je de tafel direct bijzonder en vooral heel romantisch. Wij vinden dat het heel goed gelukt is, en wat vinden jullie?

 Romantisch tafel dekken voor Valentijnsdag

Benodigdheden:

 • A4 ElsaRblog romantisch hart
 • Potlood of pen
 • Rood vilt (het kan ook met papier of een stukje rode stof, maar vilt vinden wij het mooist)
 • Schaar

Aan de slag:

Download het hart hieronder, print deze uit (gewoon in zwart/wit) en knip hem uit. Ook maak je een knip op de 2 verticale streepjes in het midden. Leg het papieren hart op een stuk vilt en teken met potlood het hart op het vilt. Nu knip je het hart uit van het vilt ook de 2 verticale streepjes. En klaar ben je!

Leg het hart op een bord en steek het bestek in de midden opening. Het bestek lijkt nu op een pijltje in jouw hart.

Wat je nodig hebt:  A4 ElsaRblog romantisch hart  potlood of pen rood vilt  schaar Aan de slag:  Download en print je de A4 romantisch hart. Knip uit. Ook de 2 verticale streepjes in het midden. Leg het papieren hart op een stuk vilt en teken met potlood het hart op het vilt. Nu knip je het hart uit van het vilt ook de 2 verticale streepjes. En klaar!! Leg op een bord en steek het bestek in de midden opening. Het bestek lijkt nu op een pijltje in jouw hart.1

Om de tafel helemaal compleet te maken, zou ik er heel veel kaarsen en theelichtjes erbij zetten. Dat maakt het helemaal sfeervol en ‘af’.

Heel veel plezier samen

Elsa & Inge

Download en print hieronder het hart van ElsaRblog:

hart-valentijn

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?