De Pure Markt

De Pure Markt is een gezellige foodmarkt met als uitvalsbasis Amsterdam. Het is een rondreizende markt en de locatie verschilt dan ook van week tot week, maar gezelligheid en heerlijk eten is gegarandeerd!

Pure Markt

Natuurlijk vind je op de Pure Markt veel foodtrucks met heerlijke lekkernijen. Foodtrucks zijn helemaal hot en happening op het moment dus het aanbod is enorm. Zo vind je bijvoorbeeld Vleesch noch Visch, met hun befaamde vegetarisch gyros, als n van de vaste deelnemers op de Pure Markt. Maar ook de crpes van de Crepes Mobiel, de Hollandse Geitenkroket, Grill’n Smoke en De Paella Man zijn bijna vaste prik op de Pure Markt.

Pure Markt

Daarnaast vind je op de markt ook diverse producenten die hun verse, ambachtelijke waren aanbieden. De deelnemers aan de markt kunnen wisselen per editie, maar er is voor ieder wat wils te vinden. Zo vind je er bijvoorbeeld de heerlijke broden van het Vlaamsch Broodhuys, de Spaanse delicatessen van De Spaanse Schuur, maar ook verse oesters, bijzondere paddenstoelen of Italiaanse delicatessen. Laat je vooral verrassen!

Pure Markt

De Pure Markt reist wekelijks rond in de regio Amsterdam. De markt is regelmatig te vinden in het Beatrixpark, Park Frankendael of het Amstelpark. Daarnaast vindt de markt ook af en toe plaats op een andere locatie in het land, bijvoorbeeld in Den Haag of Hilversum. Voor meer informatie over de markt of een kijkje in de agenda kun je een kijkje nemen op de website van de Pure Markt.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?