De leukste opkomende stedentrip bestemmingen voor met vriendinnen
06 mei 2019 

De leukste opkomende stedentrip bestemmingen voor met vriendinnen

Valencia

De Spaanse kustplaats is flink in opkomst en dat is niet bepaald zonder reden. De veelzijdige stad heeft je namelijk van alles te bieden. Van een mooi oud centrum, de mooiste kathedralen, tot fijne dwaalstraatjes, karakteristieke pleinen, fijne winkelstraten, een lange boulevard, groot strand en ontelbare restaurantjes om paella en tapas naar binnen te lepelen. Tot slot kan je alles gewoon op de fiets doen want daar staat de stad tegenwoordig bekend om!

Riga

De hoofdstad van Letland Riga is al ruim 800 jaar oud waardoor je er een prachtige combinatie vindt van oosterse en westerse invloeden. Riga was vroeger erg welvarend en werd het Parijs van het Oosten genoemd. Tegenwoordig vind je er zowel Sovjetgebouwens als Art Nouveau huizen en natuurlijk de Dom met de grootste orgel van Europa. Riga heeft een flink portie geschiedenis en cultuur te bieden waarin een hoop te ontdekken is!

Bilbao

Een andere Spaanse stad die flink in opkomst is, is Bilbao. In het Baskenland vind je de stad met zowel moderne als traditionele gebouwen, het bekende Guggenheim Museum, de lekkerste tapastentjes, heuvels met de mooiste wandelroutes en beste winkelstraten. En dat met mooi weer in een groot gedeelte van het jaar! Bilbao is een mooi (rustiger) alternatief voor het drukke Madrid en Barcelona!

Edinburgh

Ontdek Schotland via het historische Edinburgh! Edinburgh is zowel modern als klassiek en dat zie je terug in de typische Schotse musea, pubs, whiskey proeverijen en trendy restaurants en winkels. Edinburgh bestaat niet alleen uit klassieke gebouwen en geeft jullie mooi de mogelijkheid een goed kijkje te nemen in de gezellige Schotse cultuur.

Porto

De Portugese kustplaats is de perfecte bestemming voor vriendinnen die heerlijk willen eten (verse sardines!), winkelen of door de straatjes willen struinen. Ga port proeven, plof aan het strand neer en ontdekt de mooiste architectuur in het oude historische centrum Rebeira. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijk vriendinnen weekend!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?