De leukste cadeaus voor Moederdag op een rij!
06 mei 2018 

De leukste cadeaus voor Moederdag op een rij!

Speciaal voor haar

Je moeder was lange tijd de belangrijkste vrouw in je leven en wellicht misschien nog steeds. Reden genoeg dus om haar eens wat extra aandacht te geven. Op Moederdag kun je haar laten zien hoe speciaal ze voor je is en dan is het extra leuk om haar iets cadeau te doen. Misschien weet je al lang wat je haar wilt geven, maar het is niet altijd makkelijk om wat leuks te verzinnen. Daarom helpen we je graag een handje!

5 cadeautips!

1. Dagje weg: Het is heel goed mogelijk dat jullie beide een druk leven hebben en eigenlijk te weinig samen zijn. Neem je moeder daarom een dagje mee uit (winkelen, wellness, theater) en praat heerlijk bij.

2. Cadeaubon: Een cadeau waarmee je de plank nooit misslaat: een leuke bon. Bepaal zelf de waarde en waar ze hem kan spenderen, gegarandeerd succes!

3. Bloemen: Iedereen wordt blij van bloemen, zo ook jouw moeder! Ga naar de bloemist en laat en prachtig boeket samenstellen. Vergeet niet haar lievelingsbloem is erin te laten verwerken!

4. Uit eten: Neem je moeder als verrassing mee uit eten naar haar favoriete restaurant. Een heerlijke avond voor jullie samen! Wedden dat ze deze quality tijd goed waardeert?!

5. Familieportret: Een typisch cadeau voor Moederdag is een familieportret te laten maken! Een origineel en vrolijk portret siert voortaan haar muur, zo kan ze op ieder moment even naar de hele familie kijken.

Geef jij je moeder iets cadeau? Laat het in een reactie hieronder weten!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?