Dé gouden tip om meer balans in je leven te krijgen!
26 oktober 2019 

Dé gouden tip om meer balans in je leven te krijgen!

Ben jij op zoek naar meer balans in je leven? Dan is dit wellicht de tip voor jou!

Zet het op papier

De eerste vraag die je jezelf hebt te stellen: “Wat is voor jou ‘meer balans?” Hoe ziet dat eruit? Wanneer is jouw leven dan wél in balans? Er is op dit moment namelijk iets te weinig van het één en teveel van het ander in je leven.

Schrijf dus voor jezelf op hoe dat eruit ziet. Hoe zou je willen dat het wél is? Begin met deze zin op papier te zetten: ‘Ik ben in balans wanneer ik…’. Op deze manier ervaar je direct meer overzicht en helderheid.

Mijn tip

Zorg dat je rituelen inbouwt in je week. Blok tijd voor de dingen waar jij meer van zou willen. Me-time, sporten, met vrienden zijn, weekenden vrij houden. Zorg dat dit een vaste plek in je agenda krijgt. Plan minstens een maand vooruit.

Maak dagelijks tijd vrij voor jezelf, je kinderen en je partner. En maak wekelijks ruimte voor ontspanning, sport en die afspraak met een vriend. Door hier een gewoonte van te maken hoef je er niet meer over na te denken. En zo wordt het vast onderdeel in jouw tijdsbesteding. Deze rituelen zullen gaan zorgen voor een betere balans in je leven.

Wil jij hier wat extra hulp bij? Vraag een GRATIS Ontdek je energielekgesprek aan op www.coach-monique.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?