De collectie van Bullboxer
28 november 2015 

De collectie van Bullboxer

Modellen van Bullboxer
Het merk volgt altijd de nieuwste trends en verwerkt deze in het assortiment. Op deze manier kun je met elk budget de trends volgen en loop je er altijd fashionable bij. Je kunt de modellen met veel verschillende kleding stukken combineren. Zo kun je bijvoorbeeld bij Shoeline kiezen uit de volgende modellen:

 • Bullboxer booty
  De Bullboxer booty is ook weer in verschillende modellen, kleuren en maten verkrijgbaar. Denk aan lage en hoge modellen voor zowel vrouwen als mannen. De ideale schoen.

 • Bullboxer laars
  De
  Bullboxer laarzen zijn erg populair bij de dames. Ook deze heb je in verschillende modellen, maten en kleuren. Zo kun je kiezen uit de knee laarzen, hoge laarzen en enkellaarsjes.

 • Bullboxer veterschoen
  De Bullboxer veterschoen zijn de modellen voor de heren. Dit model is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Het is ook een zeer populaire schoen bij de heren.

 • Bullboxer sneakers
  De Bullboxer sneakers worden door zowel de dames als de heren gedragen. Het zijn zeer comfortabele schoenen en gaan helemaal mee met de tijd.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?