Crostini met besjestomaat en feta
10 september 2015 

Crostini met besjestomaat en feta

Porties: voor 6 stuks
Bereidingswijze: 5 minuten

Ingredinten:

  • 100 g stokbrood
  • 6 el feta in olie
  • 2 el pijnboompitten
  • Handvol verse peterselie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 150 g besjestomaat
  • 40 g rozijnen
  • Handvol rucola
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Snufje zeezout
  • 1 el honing

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 250 C.

  2. Snijd het stokbrood in 6 stukken en leg ze op een ovenrooster in het midden van de oven. Bak het brood goudbruin.

  3. Haal het brood uit de oven en rasp het knoflookteentje over de bovenkant van het brood.

  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

  5. Doe de feta, de pijnboompitten, de peterselie en de paprikapoeder in een blender en mix fijn.

  6. Smeer de fetapasta over de stukjes brood.

  7. Halveer de besjestomaten en meng ze met de rucola, de rozijnen, 1 el extra vierge olijfolie en het zeezout. Verdeel het mengsel daarna over de stukjes brood.

  8. Druppel nu nog wat honing over de broodjes. Smakelijk!


Kijk op South & Pepper voor nog meer lekkere crostini!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?