Porties: voor 6 stuks
Bereidingswijze: 5 minuten
Ingredinten:
- 100 g stokbrood
- 6 el feta in olie
- 2 el pijnboompitten
- Handvol verse peterselie
- 1 tl paprikapoeder
- 150 g besjestomaat
- 40 g rozijnen
- Handvol rucola
- 1 el extra vierge olijfolie
- Snufje zeezout
- 1 el honing
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 250 C.
Snijd het stokbrood in 6 stukken en leg ze op een ovenrooster in het midden van de oven. Bak het brood goudbruin.
Haal het brood uit de oven en rasp het knoflookteentje over de bovenkant van het brood.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Doe de feta, de pijnboompitten, de peterselie en de paprikapoeder in een blender en mix fijn.
Smeer de fetapasta over de stukjes brood.
Halveer de besjestomaten en meng ze met de rucola, de rozijnen, 1 el extra vierge olijfolie en het zeezout. Verdeel het mengsel daarna over de stukjes brood.
Druppel nu nog wat honing over de broodjes. Smakelijk!