Porties: voor 6 stuks
Bereidingswijze: 5 minuten
Ingredinten:
- 100 g stokbrood
- 6 el feta in olie
- 2 el pijnboompitten
- Handvol verse peterselie
- 1 tl paprikapoeder
- 150 g besjestomaat
- 40 g rozijnen
- Handvol rucola
- 1 el extra vierge olijfolie
- Snufje zeezout
- 1 el honing
Bereidingswijze:
-
Verwarm de oven voor op 250 C.
-
Snijd het stokbrood in 6 stukken en leg ze op een ovenrooster in het midden van de oven. Bak het brood goudbruin.
-
Haal het brood uit de oven en rasp het knoflookteentje over de bovenkant van het brood.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Doe de feta, de pijnboompitten, de peterselie en de paprikapoeder in een blender en mix fijn.
-
Smeer de fetapasta over de stukjes brood.
-
Halveer de besjestomaten en meng ze met de rucola, de rozijnen, 1 el extra vierge olijfolie en het zeezout. Verdeel het mengsel daarna over de stukjes brood.
-
Druppel nu nog wat honing over de broodjes. Smakelijk!