Creatief met krijtbordverf
22 november 2014 

Creatief met krijtbordverf

Natuurlijk kan je zoals op bovenstaande foto, een hele muur met krijtbordverf beschilderen, echter kan je er nog veel meer leuke dingen mee doen.

Maak een mooie menukaart voor als je vrienden of familie komen eten en leg of zet deze op tafel. Plak stickers van de dagen van de week en teken rechthoekige vlakken erachter en beschilder deze met de verf.

Erg handig deze weekplanner want zo weet iedereen waar die aan toe is de komende week. Op een feestje serveer je natuurlijk heerlijke hapjes, op dit dienblad kan je makkelijk schrijven wat voor soort hapje het is.

Of wat dacht je van gepersonaliseerde wijnglazen. Zo pak je nooit meer per ongeluk iemand anders zijn glas. Herkenbaar? Laatjes vol met rommel? Schrijf gewoon op wat erin zit, wel zo makkelijk.

Wil je gewoon steeds een ander frame van je bed? Teken deze dan gewoon zelf en als je het zat bent dan teken je gewoon een nieuwe. Het staat zo gezellig van die kruidenpotjes in je vensterbank vooral met de naam erop!

Je hebt vast nog wel ergens een aantal kerstballen liggen die je niet meer gebruikt, beschilder ze en schrijf er een mooie tekst of de namen van je kinderen op.

Heb jij nog een aantal DIY ideen wat je met krijtbord verf kan maken?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?