Checklist voor een aangename vliegreis
20 oktober 2017 

Checklist voor een aangename vliegreis

Comfortabele broek

Je ziet er misschien wat minder sexy uit op het vliegveld, maar met een lekkere rekbare broek doe je jezelf echt een groot plezier. Er zijn erg leuke fashionable joggingbroeken te koop, goede reden om even te shoppen.

Kussentje

Heerlijk om even met je hoofd tegen een kussentje te kunnen zitten. Wie weet kun je nog een paar uurtjes slaap meepakken.

Oordoppen

De huilende baby, de grote snurkende man, kakelende dames al deze varianten kent een lange vlucht. Sluit ze even lekker buiten door je oordoppen in te doen.

Sokken

Onderweg van of naar een zonnige bestemming is het aantrekkelijk op je sandaaltjes het vliegtuig te stappen. Voorkom dat je met ijsklompjes in het vliegtuig zit, stop een paar sokken in je tas.

Muziek en oortjes

Heb alvast wat voorpret voor je reis en maak een leuke playlist. Vergeet je oordopjes niet!

Healthy snacks

Kleffe broodjes, geurige magnetronmaaltijden en te dure snacks een lange vlucht heeft het allemaal. Bevalt het eten je niet of heb je gewoon even zin om wat lekkers te snacken neem een gezond tussendoortje mee voor onderweg.

Tijdschrift en luisterboek

Een tijdschrift bladert lekker, daarnaast is je concentreren op lange stukken tekst met veel geluid en beweging om je heen een hele opgave. Een luisterboek, is dat niet voor bejaarden? Nee! Heerlijk om je even af te zonderen, lekker luisteren met de ogen dicht.

Bril

Heb je lenzen? Dan worden deze waarschijnlijk droog in het vliegtuig. Slapen met lenzen in is ook geen feest als je wakker wordt. Zet je bril op voordat je in het vliegtuig stapt.

Offline game

Alles vermaak uitgespeeld? Tijd voor een lekker dom spelletje op je mobiel. Zorg dat je vooraf een game download wat ook offline beschikbaar is. Mijn tip: threes en word snack.

Goed gezelschap

Een reisje samen is natuurlijk veel leuker dan alleen, de reis gaat stukken sneller. Neem een leuk exemplaar mee en je hebt ook nog iemand om mee te lachen of lekker tegenaan te kruipen.

Vergeet niet te dromen over de eindbestemming, dan gaat de tijd een stuk sneller. Goede reis!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?