Cadeautjes gezocht: Speelgoed ideeen voor meisjes!
14 april 2017 

Cadeautjes gezocht: Speelgoed ideeen voor meisjes!

Creatief en knutselen

Meisjes zijn in de meeste gevallen gek op alles wat met knutselen te maken heeft. Lekker de creatieve handjes uit de mouwen steken samen met vriendinnetjes of met papa/mama. Daar kun je ze vaak erg blij mee maken. Er zijn natuurlijk vele manieren van creatief zijn, zoals een figuur van strijkkralen maken, kleuren, verven, sieraden maken, vogelhuisjes knutselen, je kunt alle kanten op. Wij hebben een aantal leuke creatieve cadeautjes uitgezocht om je te inspireren!

creatief-speelgoed

Knuffels en poppen

Naast het creatief zijn, is lekker knuffelen, verzorgen of het moedertje naspelen is n van de favoriete bezigheden van veel jonge meiden. Een barbie, Baby Born, poppenhuis, knuffel of handpoppen zijn dan leuke opties om cadeau te doen. Ze kunnen hun fantasie lekker de vrije loop laten door het moedertje spelen of lekker met een knuffel moe op de bank kruipen, voor elke gelegenheid is er wel wat te knuffelen.

speelgoed-poppen-knuffels

Buiten speelgoed

Houden de meiden van buitenspelen? Dan is leuk speelgoed voor op het plein, in de tuin of zandbak een goed idee. Zeker met de zomer in aantocht zijn cadeautjes voor buiten leuk om te geven en te ontvangen, want daarmee worden ze gestimuleerd weer wat meer de frisse lucht op te zoeken. Stimuleren om naar buiten te gaan is met deze gadget dan ook niet zo moeilijk! We hebben geprobeerd om voor diverse leeftijden iets leuks te selecteren, zit er iets voor je bij?

buitenspeelgoed-meisjes

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?