Buiten zitten tijdens de koudere dagen
17 maart 2017 

Buiten zitten tijdens de koudere dagen

Toch is het niet altijd zo warm, dat je lekker in je tuin kunt zitten. Ook de lente -en zelfs de zomer- kennen we genoeg koude dagen. Wil je toch wat meer van het buitenleven genieten? Dan is dit wellicht de manier!

Buiten naar binnen halen

Heb jij wel eens overwogen om een serre of grote schuifpui te maken aan of in je huis? Het is een mooie manier om je een stukje buitengevoel naar binnen te halen. Door het vele licht wat je huis in komt, krijg je bij de eerste zonnestralen gelijk al een zomers gevoel. Vaak kun je dan al in februari tot ongeveer oktober een stukje buitenleven ervaren, doordat je wel binnen zit maar toch maximaal van de zon kunt genieten. En als het echt warm wordt, kun je de schuifdeuren gewoon helemaal openzetten!

Veel keus

Er zijn veel verschillende opties mogelijk. Van schuifdeuren onder een bestaande terrasoverkapping of veranda, tot een schuifpui in je huis of aanbouw. Kijk anders eens in de webwinkel van Tuinmaximaal naar de verschillende modellen, daar kun je tevens zelfs eenvoudig de prijs berekenen om alvast een indruk te krijgen. Fijn voorjaar!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?