Budget tips voor marmer in jouw interieur
01 april 2019 

Budget tips voor marmer in jouw interieur

Combineer marmer met hout, koper of staal

Wit marmer (de bekendste en populaire soort) matcht ook nog eens perfect met hout, staal en eigenlijk alle kleurtinten. Door marmer te combineren met goud of koper ontstaat een luxe sfeer. Marmer is dus goed te combineren in ieder interieur. Het is een hoogwaardige en harde soort natuursteen, waar ook een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Toch kan je zelf makkelijk en goedkoop marmer toepassen in je interieur. Benieuwd hoe, lees dan snel hieronder de tips!

marmer-kastje

3x leuke tips!

  1. Zoek op marktplaats of bij de kringloop naar een houten kastje ( la een dressoir, commode of nachtkastje) met marmerblad. Het kastje kan je zelf een gewenste kleur schilderen, maar hout combineert ook erg mooi met marmer. De bladen zitten vaak los, dus wel zo praktisch als je vaak je interieur wijzigt. Marmer is namelijk behoorlijk zwaar.
  2. Accessoires van marmer zoals kandelaren, onderzetters, vaasjes vind je vaak en gemakkelijk tweedehands en combineer je perfect in je interieur. De ronde waxinelichthouders in verschillende hoogtes ken je misschien nog wel van vroeger. Juist leuk om deze vintage items te combineren met moderne, zodat er een mooie mix ontstaat.
  3. Koop 1 losse marmer tegel en gebruik die als onderzetter of zet hem rechtop in of op een kast voor een speels effect. Deze tegel gebruik je dan als mooie achter- of ondergrond om andere items mooi uit te laten komen. Zo creer je met een kleine investering een stijlvolle en chique look die je op meerdere manieren kan toepassen in je interieur.

Veel succes met het speuren naar nieuwe of tweedehands marmeren items en ik ben benieuwd hoe jij marmer combineert in je interieur!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?