Borreltijd! Ciabatta met roomkaas en granaatappel
19 oktober 2016 

Borreltijd! Ciabatta met roomkaas en granaatappel

Ik probeer voor mezelf altijd aan een aantal voorwaarden te voldoen bij het bedenken van borrelhapjes. Ik wil namelijk geen huis vol ingredinten die ik normaal nooit gebruik of allerlei ongezonde dingen die in de komende week nog op moeten. Het oog wil ook wat, gebruik contrasterende kleuren en het ziet er meteen flitsend uit.

Ingredinten voor dit recept:

  • Ciabatta
  • Light roomkaas
  • Halvajam van rood fruit
  • Granaatappel
  • Sla

Snijd de ciabatta in stukjes en besmeer ze met roomkaas. Voeg beetje jam, granaatappelpitjes en een blaadje sla toe. Je bent zo klaar en het ziet er feestelijk uit. Eet smakelijk!

Op zoek naar meer hapjes? Check mijn kleurrijke borrelhapjes.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?